Tagtik

Nederland en België in de ban van de parenclub-moord: slachtoffer gewikkeld in plastic op achterbank

Zaterdag werd het lijk van een 57-jarige Maaseikenaar gewikkeld in plastic gevonden op de achterbank van een wagen in het Nederlandse Maarheeze.

Hij lag gewikkeld in het plastic zeil op de achterbank van zijn eigen auto. Het Nederlandse en Belgische parket voeren een onderzoek en er lijken al enkele opmerkelijke hypotheses naar buiten te komen.

Het 57-jarige slachtoffer is een Nederlander die al jarenlang met zijn gezin in het Belgisch-Limburgse Neeroeteren woont. 

Het slachtoffer blijkt een klant van een parenclub aan de Maasplassen aan de Herenlakerweg in Maaseik. Had hij daar een conflict en werd hij daarom uit de weg geruimd? Het is een plausibele hypothese volgens de Nederlandse en Belgische pers. Afgelopen vrijdag, een dag voor de Maaseikenaar dood werd aangetroffen, postte het slachtoffer immers nog foto’s van de parenclub op zijn sociale media.

Het labo keerde de parenclub alvast binnenstebuiten op zoek naar aanwijzingen. De parenclub bevindt zich op zo'n 30 kilometer vanwaar de Belg dood werd teruggevonden in zijn wagen. 

Wie heeft de man omgebracht en waarom? Belgische en Nederlandse speurders bijten zich vast in de zaak.

(FVDV for Tagtik/Source: Nieuwsblad - NOS/Illustration: Photo by Aleksandr Popov on Unsplash)

FVDV

FVDV

Franco Vandevelde - Journalist NL @Tagtik

Ook dit kan u interesseren