Tagtik

"Poetin zal worden vermoord door een Rus"

De moord op Poetin, biologische aanvallen... de voorspellingen van Baba Vanga, de 'Balkan Nostradamus', blijven de wereld intrigeren. Vangelia Pandeva Gushterova, beter bekend als Baba Vanga, zou profetische gaven hebben.

De Bulgaarse helderziende, die sinds haar kindertijd blind was, leek in de toekomst te kunnen kijken, "krachten" die ze toeschreef aan een tornado die haar verblindde. Deze gaven brachten haar op de voorgrond tijdens de Tweede Wereldoorlog en ze werd persoonlijk geraadpleegd door onder andere de Bulgaarse tsaar Boris III en Sovjetleider Leonid Brezhnev.

Baba Vanga zou de dood van Prinses Diana, het zinken van de Russische onderzeeër Koersk en de aanslagen van 11 september hebben voorspeld.

Voor het jaar 2024 deed Baba Vanga zeven profetieën.

Vladimir Poetin zal worden vermoord door een landgenoot, er worden terroristische en biologische aanvallen verwacht, er zal een grote economische crisis zijn, ernstige weersproblemen en meer cyberaanvallen. Aan de positieve kant voorspelt Baba Vanga genezing voor Alzheimer en kanker, en een doorbraak in quantumcomputing.

(SR and MaSi for Tagtik/Photo: Presidential Press and Information Office via wikicommons under license Creative Commons CC BY 4.0.)

SR

SR

Journalist NL@Tagtik

Ook dit kan u interesseren