Tagtik

Waar trekt Cristiano Ronaldo naartoe?

De Portugese voetbalster Cristiano Ronaldo is misschien wel aan zijn laatste weken in Turijn bezig. Met videobeelden waarop te zien is hoe zijn wagens in een vrachtwagen worden geladen, zwengelt CR7 alvast zelf de transfergeruchten aan. Is een vertrek bij Juventus nakende?

De 36-jarige Cristiano Ronaldo koppelt zijn lot aan het al dan niet behalen van een ticket voor de Champions League met zijn huidige club Juventus. Als Juve als troostprijs de Europa League in moet, weegt het contract van CR7 te zwaar voor de Oude Dame. Een terugkeer naar kersvers Portugees landskampioen Sporting Portugal wenkt volgens zijn moeder Dolores. Maar zaakwaarnemer Jorge Mendes gaf echter aan dat een terugkeer naar Sporting voor aankomende zomer alvast geen optie is.

Sky Sport Italia meldt dat Ronaldo momenteel nog geen beslissing heeft genomen over zijn toekomst. De 36-jarige aanvaller zou zich eerst willen focussen op het behalen van Champions League-voetbal met Juventus Turijn. Bovendien zou een bron die dicht bij Ronaldo staat hebben laten weten dat de Portugees altijd zijn auto's verplaatst vlak voor de zomervakantie. Ronaldo laat zijn auto's immers normaal gezien telkens voor de zomer transporteren naar verschillende vakantielocaties zodat hij ze kan gebruiken tijdens de zomer.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Facebook Cristiano Ronaldo)

Ook dit kan u interesseren