Tagtik

Mist Spaanse topspits finale door tackle van steward? (VIDEO)

Meteen na het laatste fluitsignaal barstte het Spaanse feestje dinsdagavond los in München. Een swingend Spanje stuurde een Frankrijk uit vorm naar huis, en kwalificeerde zich zo voor de finale van het EK. 

Dit kampioenschap heeft echter te kampen met opmerkelijk veel 'pitch invaders', veldbestormers. Ook na affluiten wilde een man in een Turks shirt meevieren met de Spaanse spelers en een selfie scoren. Een iets te enthousiaste steward gleed echter uit en tackelde per ongeluk Alvaro Morata. Die tastte meteen naar de rechterknie en hinkte vervolgens af het veld. Het is nog niet duidelijk wat de schade is bij de Spaanse topspits en of de Spaanse aanvoerder de finale mist door deze spijtige samenloop van omstandigheden. 

Na afloop kwam bondscoach Luis de la Fuente wel met een ietwat geruststellende update. “We denken niet dat het ernstig is, maar hij heeft wel pijn. We moeten afwachten en zullen later pas kunnen oordelen.”

(FVDV for Tagtik/Illustration picture: Picture by Arvedui89 via Wikicommons licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported license)

FVDV

FVDV

Franco Vandevelde - Journalist NL @Tagtik

Ook dit kan u interesseren