Tagtik

Van Kasteren probeert Vanthourenhout weg te kapen!

25 October 2016 11:30 (Tagtik) Hans van Kasteren verkocht vorig jaar zijn ploeg Telenet-Fidea aan Sven Nys, maar volgt het veldrijden nog altijd. Zo blijkt hij geïnteresseerd in Michael Vanthourenhout. Tot groot jolijt van diens manager, Jurgen Mettepenningen.

Van der Poel: "We maken elkaar beter"

24 October 2016 12:30 (Tagtik) Mathieu van der Poel profiteerde van de val van zijn rivaal Wout van Aert om het verschil te maken in Valkenburg. Het geluk stond deze keer aan de zijde van de Nederlander...

Meeusen: "Ik heb nooit kopman willen zijn"

24 October 2016 11:00 (Tagtik) Tom Meeusen werd de voorbije weken niet gespaard van kritiek. Afgelopen weekend eindigde hij twee keer vierde. Niet omdat hij extra geprikkeld was, zo verklaart de renner van Telenet-Fidea.

Van Aert: "Valpartij was niet toevallig"

23 October 2016 21:30 (Tagtik) Wout van Aert heeft zijn meerdere moeten erkennen in de derde manche van de Wereldbeker in Valkenburg: na een valpartij van de wereldkampioen kon Mathieu van der Poel een beslissende kloof slaan.

Vier op een rij voor Lars van der Haar?

23 October 2016 12:15 (Tagtik) Lars van der Haar liet de cross in Boom schieten om optimaal voor de dag te kunnen komen in Valkenburg. Hij won de voorbije drie edities van de Wereldbekercross op en rond de Cauberg.