Tagtik

Anderlecht-fans zijn het beu en wachten spelers op

Paars-wit is een schim geworden van de eens zo roemrijke club uit Brussel. Er was een tijdperk waarin de Europese topploegen met knikkende knieën naar het Astridpark afzakten. Dan kwam een periode waarin geen enkele Belgische ploeg met een gerust gemoed naar het Constant Vanden Stockstadion afzakte. Tegenwoordig slaagt RSC Anderlecht er zelfs nog amper in om punten te sprokkelen tegen Belgische eersteklassers.

De 1-0 nederlaag op het veld van STVV was voor vele Anderlechtfans de druppel die de emmer der vernedering deed overlopen. Met een beschamende 3 op 15 en geen zicht op beterschap, vragen de supporters van de regerende landskampioen dan ook om een reactie van het Anderlecht-bestuur.

Toen de spelersbus afgelopen nacht aan het trainingscomplex in Neerpede arriveerde, stonden tientallen boze fans de spelers op te wachten. De furieuze supporters wouden de spelers en technische staf confronteren met hun lamentabele prestaties. De spelers en trainer probeerden de gemoederen wat te bedaren, maar overtuigden niet met hun woorden. Toen trainer Hein Vanhaezebrouck omstreeks 1.30 uur het traininscomplex verliet, waren er nog steeds tien gepassioneerde fans aanwezig die hun ongenoegen wouden tonen.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren