Tagtik

Astrid wint proces tegen ex-man John

Na haar breuk met 'den John' vond Astrid Bryan de liefde bij regisseur Bram Coppens, waarmee ze inmiddels huwde. Toch was ze nog steeds in rechtzaken verwikkeld met haar ex, waardoor ze nog niet volledig verder kon met haar leven.

Toen Astrid ontdekte dat John haar had bedrogen, zette zij een punt achter hun huwelijk. Astrid bleef in hun huis in Hollywood wonen en betaalde haar ex-man daarvoor een smak geld. De ex-manager van Astrid trok met haar contracten naar John, die er zo achter kwam dat Astrid een veel hoger inkomen had dan hij dacht. Daarom wou John een schadevergoeding. John Bryan eiste 2 miljoen dollar van zijn ex.

Astrid had daarom ook rechtszaken lopen tegen haar ex-manager, want die bleek veel geld te hebben achtergehouden.

Vandaag raakt echter bekend dat Astrid na 2.5 jaar procederen de rechtszaak tegen haar ex-partner gewonnen heeft. Een rechter in LA oordeelde dinsdag dat de Antwerpse zich niet schuldig maakte aan fraude of oplichting en verwierp bijgevolg de miljoenenclaim van haar ex-man. Toch laat John het hier niet bij. "Ik respecteer het oordeel en feliciteer Astrid. Maar ik ga wel in beroep", klinkt het strijdvaardig bij John Bryan.

"Samen met mijn advocaten bekijk ik nu alle opties. We gaan zo goed als zeker beroep aantekenen in deze zaak. Daardoor zullen we ook voor een ander gerechtshof komen te staan. Niet met één rechter, maar wel met een hof waarbij de beslissingen genomen worden door drie rechters. Ik heb vertrouwen in deze zaak en denk dat we voldoende elementen hebben om ons gelijk aan te tonen. Ik heb misschien de eerste zaak verloren, maar ben er wel van overtuigd dat ik dit uiteindelijk zal winnen", reageert hij bij Het Laatste Nieuws.

(Skwadra by Tagtik/Source: HLN/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren