Tagtik

Belgische succestrainer naar KVO?

Kustploeg KV Oostende is nog op zoek naar een sportief manager na het opstappen van Luc Devroe. Hij volgt vermoedelijk zijn goede vriend Marc Coucke naar Anderlecht. Een opvallende naam wordt vaak in verband gebracht met de vacature bij de ploeg van trainer Adnan Čustović.

Gaat de inmiddels 65-jarige Hugo Broos als sportief/technisch manager aan de slag bij KV Oostende? Algemeen directeur Patrick Orlans en kersvers voorzitter Peter Callant rekenen alvast op manager Johan Plancke, die Roeselare verlaat. Naast Plancke zou KVO maar al te graag Hugo Broos, met zijn tonnen ervaring willen binnenhalen. Broos zou wel eens samen met Plancke de nieuwe sportieve lijnen kunnen uittekenen bij KV Oostende.

Broos zou op die manier na zijn succesvolle carrière als trainer, de overstap maken naar de functie van sportief manager. Een goed jaar geleden won Broos met Kameroen nog te Afrika Cup. Sinds december is hij echter geen bondscoach meer bij Kameroen en zocht hij een nieuwe uitdaging. Vindt hij die bij KVO?

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren