Tagtik

Canadees opgepakt voor moord op Belgische toeriste

Zaterdag is in het Canadese dorpje een man opgepakt die verdacht wordt van de moord op de 28-jarige Belgische toeriste Amélie Sakkalis. Dat meldt CBC. De vrouw werd op 22 augustus dood teruggevonden in Britishc Colombia, in het westen van het land.
 
De dader zou een zekere Sean Ryan William McKenzie zijn. Hij wordt in verdenking gesteld voor de moord op de 28-jarge Belgische toeriste. De vrouw zocht op de dag van haar dood een lift richting Vancouver en een slaapplaats, omdat alle hostels in de grootstad volzet waren. Dit is vermoedelijk haar dood geworden. 
 
Na de moord kreeg de politie kreeg een oproep van een 'verdacht voorval'. Op de plaats-delict was een man aanwezig die zich verdacht gedroeg. Hij werd gearresteerd, maar na verhoor weer vrijgelaten. Zijn wagen werd ook een tijdje in beslag genomen. De toenmalige verdachte zou ook een man zijn uit Britisch-Colombia. Momenteel is nog niet duidelijk of de man die nu is opgepakt als verdachte dezelfde man is die al op 22 augustus werd gearresteerd. (Skwadra by Tagtik/Source: CBC/Illustration Picture: Pixabay)
 

Boston Bar Homicide: #IHIT detectives are investigating murder of a Caucasian woman in her late 20s found near Hwy 1 north of Boston Bar on Wednesday at 7:45pm. A white Chev Astro van was seized by #IHIT near crime scene and believed associated to homicide. Got info? Call #IHIT pic.twitter.com/m6NMXktHsQ

— IHIT (@HomicideTeam) 24 augustus 2018

Ook dit kan u interesseren