Tagtik

Dieven brengen opvallend item terug na oproep

Enkele dieven hebben met een opvallende actie toch een fractie van hun goed hart laten zien.

Sabrina Bollen (40) verloor haar tien maanden oude dochtertje Axana aan een hersenvliesontsteking in 2002. Om haar overleden dochtertje toch steeds dicht bij haar te hebben, liet ze een prachtig juweeltje ontwerpen met de foto van het meisje op. Nadat dieven vorige week in het huis van haar ouders in het Limburgse Gingelom binnen braken, namen ze echter ook het kettinkje mee.

Sabrina was kapot van verdriet door de diefstal van het hangertje. Ze deed in de krant dan ook een emotionele oproep naar de inbrekers. "Hopelijk hebben de daders een hart en brengen ze de ketting terug", was de smeekbede.

De oproep bleek al heel snel succesvol te zijn. Zondavond stak immers in de brievenbus van haar ouders een klein plastic zakje.

"Daarin stak het hangertje met de foto van Axana", doet Sabrina haar verhaal in Het Nieuwsblad. "Blijkbaar zijn er dus toch nog dieven met een hart", besluit ze. De inbrekers toonden echter heel veel lef want door het hangertje terug te brengen, liepen ze uiteraard ook het risico om gepakt te worden.

(Skwadra by Tagtik/Source: Het Nieuwsblad/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren