Tagtik

Een nieuwe Rode Duivel bij Barça?

De nieuwe blessure die Thomas Vermaelen opliep tijdens de interland tussen België en Zwitserland is een zware klap voor de speler zelf en voor zijn club, FC Barcelona. De Catalaanse club zag eerder al Umtiti voor lange tijd uitvallen en moet nu dringend op zoek naar een oplossing voor de verdediging wil het haar ambities in La Liga en de Champions League waarmaken.

Volgens The Daily Mirror zou Barcelona een grote interesse tonen in Toby Alderweireld, de Rode Duivel die bij Tottenham over 9 maanden einde contract is. Ook als de Spurs de optie zouden lichten om de verdediger een seizoen langer aan zich te binden, dan nog vermeldt zijn contract een bedrag in zijn opstapclausule van 'amper' 28 miljoen euro. Een meer dan schappelijke prijs voor een verdediger die vorige zomer de halve finale van een WK speelde.

De Blaugranas zullen de Rode Duivel zelf wel moeten zien te overtuigen, want ook Manchester United toont interesse en de club uit Old Trafford heeft ook de nodige financiële middelen om Mega Toby in Engeland te houden.

(Fausto by Tagtik with Dupk/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren