Tagtik

Frank Deboosere wil verdwijnen

In het kader van de campagne Iedereen tegen Kanker zamelen tal van BV's geld in. De Bekende Vlamingen wagen zich aan een bepaalde stunt indien zij een vooropgesteld bedrag kunnen binnenhalen. Zo wil nieuwsanker Wim Devilder ondanks zijn hoogtevrees uit een vliegtuig springen als hij 2000 euro verzamelt en gaat Saartje Vandendriesche cheerleaden in het stadion van Anderlecht als zij 5000 euro bij elkaar krijgt.

Ook Frank Deboosere wil een duit in het zakje doen. Hij zal verdwijnen als hij 1000 euro verzamelt. Met 'verdwijnen' bedoelt hij dan volledig opgaan in de achtergrond van zijn decor als hij zijn weerpraatje houdt.

Dat weerpraatje houden Frank Deboosere en Sabine Hagedoren voor een zogenaamde 'green wall'. De camera capteert de groene kleur niet en zo kunnen achter de presentator de weerkaarten worden geprojecteerd. Enige voorwaarde voor Frank en Sabine: zij mogen geen groene kledij dragen, want anders zien de kijkers dat kledingstuk niet.

Voor één keer wil Frank Deboosere op dat voorschrift zondigen: als hij het vooropgestelde bedrag haalt, zal hij het weerbericht met groene kledij presenteren en dan zien de kijkers alleen zijn hoofd en zijn handen.

(Fausto by Tagtik/Source: één/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren