Tagtik

Moeder in elkaar geslagen op Leuvense kerstmarkt

De 44-jarige Marleen Vanbellingen uit Jabbeke had zaterdagavond met haar 14-jarige zoon Tiziano een bezoekje gebracht aan de kerstmarkt van Leuven. Toen ze omstreeks 12.30 uur 's nachts café Picasso verlieten en Marleen nog even een praatje maakte met een kennis, stormde plots een onbekende man van Noord-Afrikaanse origine naar haar en gaf haar een vuistslag én een kopstoot.

"Ik wist niet wat er gebeurde. En dat geldt evenzeer voor mijn zoontje en de vriendin waar ik bijstond. De man rende weg, de Leopold Vanderkelenstraat in. Daar stond ik dan, met mijn neus vol bloed", vertelt Marleen in HLN. Marleen hield een oogkas- en kaakbeenbreuk over aan het zinloze geweld.

Ze wil dan ook dat de dader gevonden en gestraft wordt. "Ik zou graag willen dat de dader gestraft wordt. Ik weet dat het een grote man van Noord-Afrikaanse origine was. Hij had donker haar met krulletjes. Ik heb ook iemand met een rode pet gezien, maar weet niet goed of die nu bij die dader was of niet. Alles ging zo snel", vertelt de 44-jarige Marleen die een proces-verbaal tegen onbekenden liet opstellen bij de politie.

(Skwadra by Tagtik/Source: Het Laatste Nieuws/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren