Tagtik

"N-VA is geen meerwaarde in Vlaanderen"

Straffe woorden van BV en lokaal Open Vld politicus Walter Grootaers. Volgens hem heeft de N-VA geen meerwaarde in Vlaanderen. Dat zegt hij in Gazet van Antwerpen.
 
“Geef het nog een paar jaar en de ballon van N-VA zal zichzelf doorprikken.”, met die uitspraak wil Grootaers zich nog eens in de spotlight zetten. De man zit al 24 jaar in de gemeenteraad van Lier, waarvan 12 jaar als schepen. Het is volgens hem duidelijk dat de N-VA er momenteel electoraal boven uitsteekt. "Je moet daar iets tegen doen. Als socialist of liberaal moet je zeggen waarje voor staat. Je moet voor jezelf gaan en niet tégen de anderen. Ook mensen naar de mond praten is not done, want dat is iets wat de N-VA doet.", klinkt het uit de mond van Grootaers.

Als het van Grootaers afhangt zal het succes van de N-VA niet lang meer duren. "Ze zitten al heel lang in de Vlaamse regering, maar hun succes is nog jong, hé. Het is echt straf hoe zij communiceren. Ik kijk daar met grote ogen naar. Maar dat gaat nog een paar jaar mee en dan zal de ballon zichzelf doorprikken. Ze zijn voor Vlaanderen geen meerwaarde als partij.”, kreunt de frontman van 'De Kreuners'. (Skwadra by Tagtik/Source: GvA/Illustration Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren