Tagtik

Nieuw schandaal voor Trump?

Donald Trump, de Amerikaanse president, heeft een relatie gehad met een vroegere huishoudster en heeft een kind met haar. Dat is toch de bewering van een voormalige portier van de Trump World Tower, een van de gebouwen van Trump in New York.

Donderdag lekten berichten uit in de Amerikaanse media dat de portier, Dino Sajudin, een vertrouwelijke overeenkomst had gesloten met American Media Inc., de uitgeversgroep van onder meer de tabloid The National Enquirer. Die tabloid had de portier 30.000 dollar betaald voor het exclusieve verhaal, maar publiceerde het uiteindelijk niet.

The National Enquirer komt onder vuur te liggen nadat de mediagroep verwikkeld is geraakt in het onderzoek dat de FBI voert naar Michael Cohen, de advocaat van Trump. Trump heeft nauwe banden met American Media Inc. Door de exclusieve rechten op te kopen kon de mediagroep smeuïge verhalen rond de Amerikaanse president uit de pers houden. The National Enquirer betaalde ook 150.000 dollar voor de exclusieve rechten op het verhaal van een buitenechtelijke relatie tussen Trump en gewezen Playboymodel Karen McDougal.

(Fausto by Tagtik/Source: HLN, NYT, Newsweek, CNN/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren