Tagtik

Songwriter Arsenal sterft in ongeval Brusselse Ring

Maandag kwam bij een aanrijding in de staart van de file op de Brusselse buitenring een vrachtwagenchauffeur om het leven. Het gaat om de 50-jarige Mario Dos Santos uit Brugge.

Dos Santos was naast truckchauffeur in zijn vrije tijd singer-songwriter. Zo schreef hij ooit teksten voor de bekende Belgische band Arsenal.

Mario Dos Santos staat in de Belgische muziekwereld bekend als een bijzonder gepassioneerde en getalenteerde man. Tevens stond hij mee aan de basis van de monsterhit 'Saudade' van de bekende band Arsenal.

Arsenalmanager Filip Van Moerkercke blikt dan ook met veel warme gevoelens terug op de samenwerking met Mario. "We houden enkel goede herinneringen aan hem over. Mario stond mee aan de basis van het succes van Arsenal. Het was enorm fijn om met hem samen te werken", zegt de manager in Het Laatste Nieuws.

"Mario is heel vroeg in de carrière van Arsenal gekomen. Met een deel van de opbrengst van het nummer Saudade liet hij een brug bouwen in een Braziliaans dorpje, zodat die mensen sneller water konden halen", prijst hij de overleden truckchauffeur.

(Skwadra by Tagtik/Source: HLN/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren