Tagtik

Valse KU Leuven-onderzoeker ondervraagt meisjes over masturbatie

De 23-jarige Willem V. uit Houthalen heeft zich valselijk voorgedaan als onderzoeker aan de Katholieke Universiteit Leuven om vrouwen en meisjes te laten vertellen over hun masturbatiegedrag.

Deze Limburger misleidde zijn slachtoffers door zich voor te doen als student van de KU Leuven en nam onder die hoedanigheid, zogezegd voor zijn masterproef, enquêtes af bij jonge vrouwen omtrent masturbatiegedrag.

De man deed zich in zijn mails steeds voor als vrouw en liet zo tussen december 2012 en mei 2015 verschillende vrouwen en minderjarige meisjes tussen 15 en 25 jaar zijn enquêtes invullen. Twee minderjarige meisjes kreeg hij zelfs zo ver om foto's van hun vagina te sturen. Op de enquêtes stond een vals logo van de KU Leuven, en professor seksuologie Paul Enzlin was zogezegd zijn promotor.

De 23-jarige Willem V. uit Houthalen riskeert een gevangenisstraf van twee jaar. Het parket vordert een voorwaardelijke gevangenisstraf van twee jaar. Tevens wil het dat hij zich psychologisch laat behandelen voor zijn seksueel afwijkend gedrag én eist de openbare aanklager een geldboete en de ontzetting uit zijn rechten.

(Skwadra by Tagtik/Source: Het Nieuwsblad/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren