Tagtik

Verrassende transfer in zicht voor Hazard?

Eden Hazard zit al aan zijn zesde seizoen bij Chelsea en dit jaar lijkt hij beter dan ooit: hij zit al aan 8 doelpunten en 6 assists in 18 matchen in alle competities. Geen wonder dus dat de allergrootste clubs op de planeet interesse in hem krijgen.

Chelsea zelf wil de Rode Duivel absoluut op Stamford Bridge houden en stelde hem een vierjarig contract voor met een weeksalaris van 340.000 euro. Hazard lijkt niet geneigd om onder dat contract snel zijn handtekening te zetten. Zoals bij elke mercato begint de geruchtenmolen daarom op volle toeren te draaien.

Zinedine Zidane droomt ervan om Hazard naar de Spaans hoofdstad te brengen, maar volgens de Britse tabloid The Sun zijn er (Engelse) kapers op de kust: José Mourinho zou bij het bestuur van Manchester United erop aangedrongen hebben om 102 miljoen euro te bieden voor de Belgische ster van de Blues.

Een bericht dat wellicht met een (flinke) korrel zout moet worden genomen: het is weinig waarschijnlijk dat Chelsea een van zijn sterspelers zou laten vertrekken naar een grote concurrent als Manchester United. Bovendien was de relatie tussen Hazard en Mourinho niet opperbest in de laatste maanden dat The Special One het voor het zeggen had op Stamford Bridge.

(Fausto by Tagtik and Dupk/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren