Tagtik

Waarom de villa van Pfaff maar niet verkocht raakt

De villa van de familie Pfaff in Brasschaat die bekend werd door de opnames van de realityreeks 'De Pfaffs', staat al sinds 2009 te koop. De prijs was toen 1,9 miljoen euro. De familie Pfaff vond een koper, maar die kwam niet met het geld over de brug. Omdat er een compromis was getekend, kwam er een lange rechtszaak van, waardoor pas in 2015 de villa opnieuw te koop kon worden aangeboden. Toen kon de villa worden gekocht voor 895.000 euro. Vorig jaar daalde de prijs al naar 795.000 euro. Die prijs is nu nog eens met 100.000 euro verlaagd tot 695.000 euro, zo meldde GvA.

Het huis wordt verkocht via Accent, het makelaarskantoor van Dave Volders, de echtgenoot van Lindsey Pfaff. "De duurdere woningmarkt in het noorden van Antwerpen is gevoelig, mede door de fiscale maatregelen van de regering en de crisis", aldus Volders bij Het Nieuwsblad.

"Dure woningen raken tegenwoordig sowieso moeilijker verkocht. En mensen die zo kapitaalkrachtig zijn dat ze zoveel geld kunnen geven aan een woning van bijna veertig jaar oud, bouwen liever iets volgens hun eigen smaak", zo zegt een anonieme makelaar in de krant.

Ook een tweede villa van de villa in Maria-ter-Heide staat te koop voor 845.000 euro.

(Fausto by Tagtik/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren