Tagtik

Welke job voor Van Holsbeeck na 1 maart?

Zoals enigszins werd verwacht, maakt Luc Devroe met Marc Coucke mee de overstap van KV Oostende naar Anderlecht. Devroe zou volgens Het Laatste Nieuws al op 1 maart in dienst treden van paars-wit als sportief manager. Wellicht zal Herman Van Holsbeeck nog tot het einde van seizoen zijn opvolger begeleiden.

Na juni lijkt Van Holsbeeck over verschillende mogelijkheden te beschikken. De krant weet dat Luciano D'Onofrio, sterke man van Antwerp, Van Holsbeeck graag naar de Great Old wil halen. Ook een langer verblijf bij Anderlecht is nog altijd mogelijk: op zelfstandige basis zou hij als consultant en scout paars-wit advies kunnen blijven geven over transfers.

Een derde mogelijke nieuwe baan voor Van Holsbeeck is een functie binnen de Pro League. Roger Vanden Stock stopt wellicht ook op 1 maart als directeur bij de Pro League. Coucke wil hem opvolgen, maar ook Van Holsbeeck is een kandidaat. Of wordt hij CEO van de Pro League, als opvolger van Pierre François die interesse zou hebben om de ontslagen Koen de Brabander op te volgen als CEO van de Belgische voetbalbond?

(Fausto by Tagtik/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren