Tagtik

Zorgt Batshuayi dat Mitrovic naar Anderlecht kan?

Michy Batshuayi zal in de komende wintermercato wellicht worden verhuurd door Chelsea. Antonio Conte liet verstaan dat dat de beste oplossing is voor zijn Belgische aanvaller die speelminuten moet zien te verzamelen als hij de selectie van de Rode Duivels wil halen voor het WK in Rusland. Tal van clubs tonen interesse voor de ex-speler van Standard en Marseille.

Rafael Benitez, de coach van Newcastle, is al langer onder de indruk van de Belgische aanvaller. Vorige zomer deden de Magpies nog een poging om de Rode Duivel bij Chelsea weg te plukken. Deze keer lijkt de club meer kans te maken om 'Batsman' toch tijdelijk naar het St James' Park te halen, zo meldt de plaatselijke krant Newcastle Chronicle.

Vorige week meldde die krant ook nog dat trainer Benitez wellicht Aleksandar Mitrovic zal laten vertrekken als er tijdens de wintermercato een nieuwe aanvaller wordt aangetrokken. De Serviër kan ook allerminst tevreden zijn, want hij komt dit seizoen nog maar aan 255 speelminuten. Een uitleenbeurt aan Anderlecht blijft nog altijd mogelijk, want de Engelse club zou de voorwaarden voor een huur hebben aangepast.

(Fausto by Tagtik/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren