Tagtik

Vlucht Vladimir Poetin nu samen met rijke Russen naar deze 'Ark van Noach'?

24 June 2023 15:22 Het Russische huurlingenleger Wagner heeft zaterdag de controle in het Russische Rostov aan de Don, waar het militaire hoofdkwartier voor de oorlog in Oekraïne ligt, overgenomen. De Wagner-groepering bevindt zich zaterdagnamiddag al op honderd kilometer van Moskou en het wordt de elite is het Kremlin bijzonder warm onder de voeten. Intussen vluchten heel wat rijke Russen het land uit, en ook het vliegtuig van Poetin is met de noorderzon verdwenen. Het is niet duidelijk of de Russische president zich aan boord van het vliegtuig bevond. Maar indien de Russische president Vladimir Poetin het Kremlin gedwongen zou moeten verlaten, zou hij al maandenlang een nieuwe uitvalsbasis klaarstaan hebben. En daar is hij misschien nu wel naar op weg.

Poetin gevlucht met privéjet? Wagner al op 100km van Moskou!

24 June 2023 15:15 Het Russische huurlingenleger Wagner heeft zaterdag de controle in het Russische Rostov aan de Don, waar het militaire hoofdkwartier voor de oorlog in Oekraïne ligt, overgenomen. Intussen vluchten heel wat rijke Russen het land uit, en ook het vliegtuig van Poetin is met de noorderzon verdwenen. Het is niet duidelijk of de Russische president zich aan boord van het vliegtuig bevond. 

De trend van het moment: de 'adults only' vakantie

24 June 2023 13:00 Wilt u tijdens de korte vakantie die u neemt zorgeloos in het zonnetje liggen en niet gestoord worden door roepende of wenende kinderen? Dan is een adults only vakantie zeker iets voor u. Deze hypte wint trouwens in de hele wereld aan populariteit.