Tagtik

Straatrace loopt verkeerd af op Brusselse Ring

23 June 2023 10:26 Een vrouw van 33 werd donderdagavond in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht nadat ze met haar wagen werd aangereden door een voertuig dat aan hoge snelheid was aan het racen op de Brusselse binnenring ter hoogte van Wemmel.

Regenbuien trekken opnieuw weg

23 June 2023 08:59 Vrijdagochtend hangt er vrij veel lage bewolking in de Ardennen. In de rest van het land is het eerder nevel of een lokale mistbank. Na het oplossen van dit ochtendgrijs krijgen we een afwisseling van opklaringen en wolkenvelden. Op een lokaal buitje na blijft het daarbij droog. De maxima schommelen van 20 graden aan zee en in de Hoge Venen tot 25 graden in het centrum. De wind is zwak tot matig uit noordwest. Dat meldt het KMI.

Wij helpen je kiezen tussen pilates en yoga

23 June 2023 08:51 Yoga en pilates bieden beide oefeningen met aandacht voor lichaam en geest. Je hebt weinig materiaal of hulpmiddelen nodig en je botten en gewrichten worden gespaard. Je kan bij allebei de oefeningen aanpassen aan je eigen niveau. Bovendien kunnen beide helpen om bij vrouwen tussen 45 en 78 jaar de botdichtheid te behouden. Maar wat is nu het verschil tussen yoga en pilates?