Tagtik

Was chauffeur in slaap gevallen toen Flixbus tegen brug botste?

28 June 2022 09:09 Maandagvoormiddag is een Flixbus tweemaal tegen een brugpijler gereden op de A1 in het Noord-Franse Libercourt. 7 van de 45 reizigers raakten daarbij gewond. Op de bus zaten ook drie West-Vlamingen. Onder hen Tiemy Obers en zijn vriendin uit Brugge, die een uitstapje naar Parijs hadden gemaakt.

Brandweer vindt 46 doden in achtergelaten vrachtwagen (VIDEO)

28 June 2022 07:20 De brandweer vond in een afgelegen landweg aan de rand van de Amerikaanse grootstad San Antonio een verlaten truck met de levenloze lichamen van maar liefst 46 jonge mensen, zowel mannen als vrouwen, en nog 16 personen, waaronder 12 volwassenen en 4 kinderen, die nog amper in leven waren en zelf niet meer de kracht hadden om uit de vrachtwagen te stappen.

Graspop blijkt bron van nieuwe coronabesmettingen

28 June 2022 07:08 Op ­sociale media getuigen verschillende ­mensen dat ze met corona zitten nadat ze metalfestival Graspop hebben bezochten. Anderen posten ook screenshots van hun coronalert app waaruit blijkt dat ze tientallen blootstellingen hadden op het festival.

West-Vlaming neergestoken omdat hij telefoon niet opnam

28 June 2022 07:08 Een man van 41 uit het West-Vlaamse Oostrozebeke werd zondag neergestoken in zijn appartement door een oude schoolvriend. Hij ligt nog steeds op de dienst intensieve zorgen, maar kon zijn ongelofelijke verhaal al doen bij Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad.

Tattoo beu? Dat wordt een pijnlijke zaak!

27 June 2022 13:06 We kennen allemaal wel mensen met tattoos. De ene liet de tattoo plaatsen als herinnering aan een liefde, een vakantie … de andere als een levensmotto. Maar wat als men jaren later wil komaf maken met die tattoo?