Tagtik

Justine (20) verdween na nachtje in Franse discotheek

Frankrijk is in de ban van een onrustwekkende verdwijning.

De 20-jarige Justine Vayrac is sinds zondagnacht spoorloos verdwenen nadat ze een nachtje ging stappen in een discotheek in de Franse stad Brive-la-Gaillarde.

De jonge moeder voelde zich bij vertrek uit de discotheek niet lekker. Volgens getuigen vertoefde Justine in het gezelschap van twee mannen, sommigen spraken ook van een derde persoon. Een van hen was een kennis die ze eerder al in die discotheek tegen het lijf gelopen had. In de auto van een van die kennissen werden bloedsporen teruggevonden. In de buurt van zijn woning troffen speurders ook de verbrande resten van haar handtas aan. De 21-jarige jongeman werd opgepakt en wordt verdacht van ontvoering.

“We hebben bloedsporen gevonden in zijn slaapkamer en in zijn wagen, ter hoogte van de versnellingspook”, zei procureur Emilie Abrante op een persconferentie. “DNA-onderzoek moet hier meer duidelijkheid over brengen. In de buurt van zijn woning troffen we ook de verbrande resten van haar handtas aan.”

Maar liefst tachtig agenten zoeken met behulp van speurhonden naar de verdwenen Justine in en rond Beynat, het dorp waar de 21-jarige verdachte woont. Duikers doorzoeken het water. 

(Skwadra by Tagtik/Source: BFM TV/Illustration picture: Unsplash)

Ook dit kan u interesseren