Tagtik

Moeder en zoon vermoord, plusvader vermist

Bij een familiedrama in Denderhoutem, in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen, zijn een vrouw en haar zoon omgekomen. De vermoedelijke dader van het familiedrama, de plusvader, is vermist.

De politie ontdekte zaterdag twee slachtoffers in een villa in Denderhoutem: zij waren met messteken om het leven gebracht. De moorden zouden zaterdagnamiddag zijn gepleegd. Volgens HLN zou er enkele uren voor de moorden werden gepleegd, een interventie van de politie geweest zijn wegens familiaal geweld.

Een wetsdokter, het labo en een afstappingsteam van de federale gerechtelijke politie kwamen ter plaatse. 

Aanvankelijk werd gedacht dat de vermoedelijke dader, de stiefvader van de zoon, gevlucht was. Mogelijk heeft hij een wanhoopsdaad gepleegd, zo maakte het parket van Oost-Vlaanderen zondag bekend. Zondag werd ook in de Dender gezocht naar het lichaam van de vermoedelijke dader. 

(Fausto by Tagtik/Source: GvA, HLN/Picture: Unsplash)

Wie vragen heeft over zelfdoding, kan in België terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de website www.zelfmoord1813.be.

Denk je aan zelfmoord? We zijn er voor je. Je kunt in Nederland met ons geheel anoniem bellen of chatten. Bel gratis 0800-0113. Chat met ons. www.113.nl.

Fausto

Fausto

Journalist NL @Tagtik

Ook dit kan u interesseren