Tagtik

Romantisch huwelijksaanzoek blijkt verdoken moord

Een 39-jarige vrouw was afgelopen zomer van een klif gevallen toen haar vriend haar ten huwelijk vroeg in Turkije. Ze overleefde die val niet. Nu lijkt het echter niet meer om een tragisch ongeval te gaan.

De kersverse verloofde zou de 'liefde van zijn leven' mogelijk van de klif naast de Egeïsche Zee in Turkije geduwd hebben, al dan niet nadat ze 'ja' of 'neen' zei op zijn huwelijksaanzoek. Daar is de politie nu van overtuigd. De vrouw viel maar liefst 32 meter naar beneden en kon niet meer gered worden.

Gebroken glas en speaker: bewijzen van worsteling
De man werd deze week gearresteerd. De arrestatie van de man volgt op een officiële klacht tegen hem door de familie van de vrouw en opvallend nieuw bewijs in de zaak. Zo zouden de speurders al snel ontdekt hebben dat de ring die hij aan zijn aanstaande claimde te hebben gegeven, nog steeds in het doosje zat in zijn zak. En de politie vond bewijzen van een handgemeen voorafgaand aan de fatale val, zo blijkt uit een rapport waar de Turkse krant ‘BirGün’ over schrijft. Daarnaast zou de vrouw volgens haar familieleden de relatie willen verbreken hebben. Ook lag er gebroken glas en een gebroken muziekspeaker op de plek van het aanzoek. Dit kan volgens de politie op een fysiek gevecht wijzen. De man vertelde de politie immers dat hij eten en drank had meegenomen om een romantische picknick te houden.

(Tagtik/Illustration picture: X)

SR

SR

Journalist NL@Tagtik

Ook dit kan u interesseren