Tagtik

Veroordeelde leraar blijft maar dickpics sturen

Zelfs nadat een oud-leraar van het Pius X-College in het Nederlandse Bladel veroordeeld werd, bleef hij zijn slachtoffer bombarderen met veel expliciet seksueel getinte berichten. De Nederlander bleef dickpics sturen naar zijn inmiddels 20-jarige slachtoffer. Dat werd duidelijk tijdens een zitting van het gerechtshof in Den Bosch. 

De verdachte en het slachtoffer kregen ruim vier jaar geleden een relatie toen hij haar bijles economie gaf. Het slachtoffer was toen zestien, de leraar was getrouwd en heeft vier kinderen. De man kreeg twee dagen cel en hij moet een schadevergoeding van 1000 euro betalen. Volgens justitie pleegde de man gedurende een jaar ontucht met het slachtoffer. Zo zouden ze seks hebben gehad bij het meisje thuis en in België. De rechtbank achtte dit niet bewezen, onder meer omdat getwijfeld werd aan de lezing van het slachtoffer. Haar verklaringen zouden niet met elkaar stroken.

De zaak komt nu voor het hof omdat het Openbaar Ministerie (OM) beroep had aangetekend tegen de straf die de rechtbank eerder had opgelegd aan de 54-jarige man uit Best.

(Skwadra by Tagtik/Source: Omroep Brabant/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren