Tagtik

Belgische vermiste vrouw dood teruggevonden in zee in Tenerife

Het Spaanse Nationaal Centrum voor Vermiste Personen gaf woensdag op zijn website aan dat de vrouw van een Vlaams echtpaar dat de voorbije week als vermist werd opgegeven, teruggevonden is. Spaanse media meldden donderdag dat de vrouw van 66 dood in zee werd aangetroffen.

Het Vlaamse echtpaar dat al zestien jaar in Spanje woont, werd als vermist opgegeven in Callao Salvaje, op het Spaanse eiland Tenerife. Vrienden en familie meldden dat het echtpaar op maandag 22 april een laatste teken van leven gaf. De man die het zwembad van het echtpaar onderhoudt, merkte dat er licht brandde in hun huis, de achterdeur niet op slot was en de sleutels en de gsm van de man in huis lagen. De auto van het echtpaar was ook verdwenen.

De Spaanse autoriteiten meldden woensdag dat de vrouw "gelokaliseerd" is, over de 71-jarige man is nog niets geweten. Vorige zaterdag werd een verminkt vrouwenlichaam, zonder benen, met maar één hand en een zak over het hoofd, aangetroffen in zee. Volgens Spaanse media zou het om de Vlaamse vrouw gaan.

(PP/Source: HLN, Nieuwsblad/Illustration picture: Pixabay)

PP

PP

Sport and data journalist @Tagtik

Ook dit kan u interesseren