Tagtik

Bestelwagen rijdt in bushokje: meisje (15) overleeft het niet

Bij het ongeval in het West-Vlaamse Wielsbeke van maandagnamiddag waarbij een bestelwagen inreed op een bushokje, is uiteindelijk een van de drie levensgevaarlijk gewonde mensen overleden: een meisje van 15 overleefde de klap niet.

De drie mensen zaten in het bushokje te wachten op een bus. Op een nog onbekende reden week een bestelwagen af van zijn rijbaan. Hij reed op het bushokje in.

De drie wachtende mensen werden bij het ongeval levensgevaarlijk gewond. De bestuurder van de bestelwagen, een man van 64, verklaarde achteraf niet te weten wat er precies is gebeurd en waarom hij van zijn baan afweek, maar testte negatief op alcohol en drugs.

Een vrouw van 24 werd zwaargewond en naar het ziekenhuis gebracht. Ines, een meisje van 15, overleefde de klap niet, ook al probeerde de hulpdiensten een uur lang om haar te reanimeren. Het derde slachtoffer, de mama van het meisje, werd buiten bewustzijn naar het ziekenhuis gebracht, maar daar met succes geopereerd: zij is niet meer in levensgevaar.

(HL/Source: HLN, GvA/Picture: Pixabay)

HL

HL

Data journalist NL @Tagtik

Ook dit kan u interesseren