Tagtik

Verdachte nu pas opgepakt voor moord in… 2008

Na de verdwijning van een 27-jarige Antwerpenaar in 2008 heeft de onderzoeksrechter nu pas een vrouw van 62 aangehouden op verdenking van moord. Dat laat de communicatiecel van het parket van Antwerpen weten in een persbericht.

"Op 26 juni 2008 werd er aangifte gedaan van de onrustwekkende verdwijning van een 27-jarige Antwerpenaar. De man zou zich bevinden in een crimineel milieu. De wagen van de Antwerpenaar werd zes maanden later in het Nederlandse Roosendaal teruggevonden, maar de twintiger zelf is nooit meer opgedoken", zo staat te lezen in het persbericht.

"Drie jaar geleden werd het dossier opnieuw geanalyseerd door de Federale Gerechtelijke Politie (FGP) van Antwerpen en werd het gerechtelijk onderzoek begin 2021 hervat. Dat heeft afgelopen donderdag geleid tot vier huiszoekingen in Koekelberg, Edingen en Halle", zo klinkt het nog.

Twee vrouwen van 62 en 70 werden opgepakt en verhoord. De onderzoeksrechter besloot vrijdag om de vrouw van 62 aan te houden. De federale gerechtelijke politie van Antwerpen gaan nu aan de slag met de nieuwe informatie die is verzameld.

(HL/Source: om-mp.be/Picture: Unsplash)

HL

HL

Data journalist NL @Tagtik

Ook dit kan u interesseren