Tagtik

Restaurant laat klanten 800 euro betalen voor 2 glazen!

Trekt u binnenkort naar Griekenland? Zet in deze horecazaak alvast nooit een voet binnen...!

Dit restaurant bevindt op het Griekse eiland Mykonos en het is niet de eerste keer dat het in het nieuws komt omwille van snode praktijken.

Het DK Oyster is het enige etablissement dat vakantiegangers gratis ligbedden aanbiedt. Gratis, echt waar? Om van deze ligstoelen te kunnen genieten, is het kopen van een drankje wel verplicht. Het gevolg is dat wanneer het tijd is om de rekening te betalen, de glimlachen vervagen en vele vakantiegangers hun ogen niet kunnen geloven als ze de rekening gepresenteerd krijgen. 

Een Amerikaans stel op vakantie op het prachtige Griekse eiland vertelde over hun tegenslag op het beroemde TripAdvisor-platform: "We bestelden twee drankjes die ons 51 euro per stuk kostten. Alsof dat nog niet gek genoeg was, keerden we terug naar de Verenigde Staten en moesten we 876 dollar betalen! Voor twee drankjes!" 

Het verhaal is inderdaad gek en het gaat helaas niet om een uitzondering. Een blik op de recensies van het restaurant op TripAdvisor laat zien dat de managers van dit restaurant echte dieven zijn! Je kunt lezen dat een chicha afgelopen augustus 250 euro kostte, of dat een limonade 50 euro kostte aan een toerist genaamd DanHockey. 

DK Oyster geeft klanten nooit een menu of drankenkaart... Nu weet u ook waarom!

(FVDV and AsD for Tagtik/Source: La Dépêche/Illustration: Unsplash) 

FVDV

FVDV

Franco Vandevelde - Journalist NL @Tagtik

Ook dit kan u interesseren