Tagtik

Met regenbuien het weekend in

Vrijdag is het veelal bewolkt met in de loop van de dag vooral over het westen en het noordwesten enkele buien. Het wordt zacht met in de Ardennen maxima van 12 tot 14 graden en elders tussen 15 en 17 graden. De wind is matig uit zuid tot zuidwest. Dat meldt het KMI.

Vrijdagavond blijft het vaak zwaarbewolkt met enkele plaatselijke buien. Vannacht volgen er vanaf het westen en het zuidwesten perioden van regen en buien maar later wordt het alweer droger met enkele opklaringen. De minima liggen tussen 6 en 10 graden bij een zwakke tot meestal matige zuidenwind.

Zaterdag start de dag veelal droog met enkele opklaringen. Later ontstaan enkele buien. Het blijft vrij zacht met maxima tussen 12 en 15 graden. De wind is matig uit zuid tot zuidzuidwest.

Zondag blijft het gedeeltelijk tot zwaarbewolkt. In het westen van het land blijft het vaak droog maar in het oosten blijft het wisselvallig met buien. De maxima schommelen tussen 10 en 13 graden. De wind is matig uit zuidwest tot west en ruimt in de namiddag naar noordwest.

(Skwadra by Tagtik/Source: KMI/Illustration picture: Unsplash)

Ook dit kan u interesseren