Tagtik

Politie zoekt dader van twee gewapende overvallen

Op 21 april 2022 omstreeks 19.00 uur en 07 mei 2022 om 15.40 uur werden in Ukkel twee gewapende overvallen gepleegd door dezelfde dader op het Shell station gelegen op de Sint-Jobsesteenweg.

Bij deze twee overvallen ging de dader op identieke wijze te werk.
Hij kwam te voet aan met zijn gezicht deels bedekt. Hij stapte de winkel binnen en ging recht naar de toonbank waar de bediende stond. De verdachte bedreigde het slachtoffer met een vuurwapen en stapte vervolgens rond de toonbank. Hij dwong de bediende om de inhoud van de kassa in een zak te doen en vluchtte nadien weg via de Dolezlaan.

De dader is rond 20 à 25 jaar oud en mager. Hij is ongeveer 1m70 lang en heeft een getaande huid.
Op 21 april droeg hij een donkerblauwe training met rode banden op de zijkanten en een zwarte pull. Zijn gezicht was bedekt met een lichtblauw mondmasker, een bril en een gele muts.
Op 07 mei droeg hij een zwarte pull met kap, die hij over zijn hoofd had getrokken, een bril en een zwarte training van het merk Adidas met twee witte banden op de zijkanten.

Met al uw tips kan u terecht bij de politie op het gratis nummer 0800 30 300 of mailen naar opsporingen@police.belgium.eu.

(Skwadra by Tagtik/Source and picture: Police)

Ook dit kan u interesseren