Tagtik

Antwerpse politie pakt vier drugsdealers op

Dit weekend heeft de lokale politie van Antwerpen maar liefst vier vermoedelijke drugsdealers opgepakt. Zij worden voorgeleid bij de onderzoeksrechter. De politie zette extra in op overlast door drugs.

Twee jonge mannen hadden drugs verstopt in de buurt van hte Ringfietspad in Deurne-Noord. Ze gingen vervolgens naar een container en verstopten de rugzak. Er zaten maar liefst 17 verkoopsdosissen cannabis in verstopt. De twee 18-jarigen zijn gearresteerd en zullen voor de onderzoeksrechter moeten verschijnen.

Vervolgens werd in Borgerhout iemand opgepakt die een zak met drugs had verstopt in de struiken. Het drugsondersteuningsteam kon even later een man van 46 betrappen, die net marihuana had verkocht. Bovendien verbleef de man ook nog eens illegaal in ons land. 

De vierde drugsdealer werd opgepakt toen hij op een speelpleintje in Deurne-Zuid cannabis aan het dealen was. Later vond de politie op zijn verblijfplaats ook drugs. De man van 25 werd gearresteerd, zijn klant kreeg een boete. (Skwadra by Tagtik/Source: VRT)

Ook dit kan u interesseren