Tagtik

Egyptische worstelaar gearresteerd voor aanranding

Het Openbaar Ministerie in Parijs heeft het bericht in Le Parisien bevestigd dat de Egyptische worstelaar Mohamed Elsayed vrijdag is gearresteerd voor aanranding.

De Egyptische olympische atleet Mohamed Elsayed werd vrijdag rond 5 uur gearresteerd door de politie buiten een café in het 13e arrondissement. Het parket van Parijs bevestigde een bericht in Le Parisien dat de worstelaar ervan verdacht werd een vrouwelijke caféklant te hebben aangerand.

“Hij wordt ervan beschuldigd een hand op de billen van een andere klant te hebben gelegd”, zei de openbare aanklager. Het is niet bevestigd dat de 26-jarige momenteel in voorlopige hechtenis zit. Volgens Le Parisien was hij echter “volledig dronken” ten tijde van het incident, wat een verzwarende omstandigheid is.

Mohamed Elsayed, die deelnam aan het Grieks-Romeins worstelen (-67kg), werd woensdag bij de laatste 16 van de Olympische Spelen van Parijs 2024 uitgeschakeld door Hasrat Jafarov (Azerbeidzjan). In 2021 nam hij de bronzen medaille mee naar huis van de Olympische Spelen in Tokio.

(Nelson Thomas/L’Équipe via Tagtik/Pic: L'Equipe)

Ook dit kan u interesseren