Tagtik

Belg vermoordt, verbrandt en begraaft landgenoot (49) in Thailand

Afgelopen vrijdag is een 49-jarige Belg die naar Thailand was verhuisd om het leven gekomen. De man zou vermoord zijn door een kennis, eveneens een Belg.

De Belg, oorspronkelijk afkomstig uit de Belgische provincie Namen, werd om het leven gebracht in Seka Tai, een Thaise stad vlak bij de grens met Laos. Hij werd met meerdere kogels om het leven gebracht. De dader probeerde het lichaam vervolgens te verbranden en begroef hem in zijn tuin. De dader zou eveneens de motor van het slachtoffer na de feiten in een vijver hebben gegooid. De dader kon enkele uren na de gruwelijke feiten gevat worden door de politie.

De dader bekende de feiten. Hij is afkomstig uit de provincie Luxemburg en zou het slachtoffer al gekend hebben van voor ze naar Thailand verhuisden.

Een kwestie over geld zou voor ruzie hebben gezorgd tussen beide Belgen. Het slachtoffer zou werken verricht hebben aan het restaurant van de dader en kwam zijn geld vrijdag opeisen, waarop die een wapen nam en hem zou doodgeschoten hebben.

(FVDV for Tagtik/Source: La Dernière Heure/Illustration: Photo by Markus Winkler on Unsplash)

FVDV

FVDV

Franco Vandevelde - Journalist NL @Tagtik

Ook dit kan u interesseren