Tagtik

Scooore! League: krijgt Kyle Fogg Oostende klein?

27 March 2015 16:45 (Tagtik) Brussels houdt de strijd om de play-offtickets in Poule B van de Final Round spannend na een zege tegen Verviers-Pepinster. Vrijdagavond is er de topper tussen Antwerp Giants en Oostende, live te volgen op Proximus 5.

Scooore! League: Giants onderuit, ondanks 41 punten voor Kyle Fogg

26 March 2015 15:15 (Tagtik) Opnieuw live basketbal donderdagavond op Proximus 5: een cruciaal duel in Poule B tussen Brussels en Verviers-Pepinster. Na woensdagavond telt leider Oostende in Poule A nu al 7 zeges meer dan de dichtste achtervolgers. Kyle Fogg, 41 punten voor de Giants, kan de nederlaag tegen Okapi Aalstar niet vermijden.

Scooore! League: Proximus Spirou grijpt zijn laatste kans

14 March 2015 14:00 (Tagtik) Antwerp Giants begint zijn Final Round met een nederlaag in eigen huis tegen Proximus Spirou en doet een slechte zaak in de strijd om de tweede plek. Zaterdagavond is het duel tussen Oostende en Limburg United live te volgen op Proximus 5.

Scooore! League: in de Lotto Arena moet gewonnen worden!

13 March 2015 12:00 (Tagtik) Antwerp Giants kreeg dinsdag een oplawaai van Oostende voor de beker en begint vrijdag aan de Final Round in eigen huis tegen Proximus Spirou. Winst in de Lotto Arena is een must in de strijd voor de tweede plek, voor beide ploegen.

Scooore! League: Oostende loopt nog verder uit

08 March 2015 11:45 (Tagtik) Oostende heeft revanche genomen voor de verloren carnavalswedstrijd en wint nipt van Okapi Aalstar. Zondag volgt nog het duel tussen Verviers-Pepinster en Luik, live te volgen op Proximus 5 vanaf 14.50 uur.