Tagtik

De trend van het moment: de 'adults only' vakantie

31 October 2023 07:16 Wilt u tijdens de korte vakantie die u neemt zorgeloos in het zonnetje liggen en niet gestoord worden door roepende of wenende kinderen? Dan is een adults only vakantie zeker iets voor u. Deze hypte wint trouwens in de hele wereld aan populariteit.

Zo maak je van je herfstwandeling met kids een echt avontuur

30 October 2023 08:52 De tijd van die zalige herfstwandelingen is aangebroken. Wandelen in de natuur is goed voor de gezondheid: het vermindert stress en heeft een positief effect op je stemming. Ook worden al je zintuigen geprikkeld door bijvoorbeeld de geur van de bomen en het voelen van de wind en de zon.

Dit vieren we komende dinsdag

28 October 2023 12:00 Dinsdag 31 oktober is het Halloween, het uit Amerika geïmporteerde feest waarop kinderen van deur tot deur gaan om de bewoners een vraag te stellen: trick or treat?

Daarom laat je de bladeren best liggen op het kerkhof

28 October 2023 10:00 Tijd om wat klusjes in de tuin uit te voeren? We schrappen alvast één tijdrovende taak van uw lijstje! Nu de herfst volop in het land is en de bomen hun bladeren meer en meer verliezen, worden harken, kruiwagens, bladblazers … bovengehaald. Hiermee gaan we dan de vallende bladeren te lijf! Op de Leuvense Stadsbegraafplaats heeft men het anders aangepakt: men laat er de bladeren gewoon liggen.

Ben jij klaar voor trick or treat?

24 October 2023 10:28 Dinsdag 31 oktober is het Halloween, het uit Amerika geïmporteerde feest waarop kinderen van deur tot deur gaan om de bewoners een vraag te stellen: trick or treat?