Tagtik

Dé oplossing voor je kater

01 January 2024 11:23 Wat te diep in het glas gekeken op oudejaarsavond? U bent zeker niet de enige! Maar geen nood, met deze handige tips bent u gauw opnieuw de oude.

Zo blijf je tijdens de feestdagen op gewicht

30 December 2023 13:00 Hapjes, een rijkelijk voorgerecht, een royale hoofdschotel en een lekker chocoladedessert. Dit jaar laten we ons niet vangen! Deze tips van voedingsdeskundige Rhian Stephenson helpen je op gewicht te blijven.

Zo fiks je gratis kerstgeschenken

25 December 2023 10:30 Wist je dat we de voorbije 5 jaar telkens gemiddeld 200 euro uitgaven aan kerstcadeaus? Dit is flink wat geld en hiermee scoren we bovengemiddeld. In Amerika en Engeland vinden we de meest gulle schenkers. Maar de gevolgen van de coronacrisis laat zich ook in de portemonnee voelen. Daarbij wordt het steeds moeilijker om cadeaus tijdig onder de boom te krijgen.

Gingerbread-koekjes: de hype van deze periode

25 December 2023 08:55 Gingerbread koekjes zie je steeds meer in deze periode: in het uitstalraam van bakkers, maar ook als versiering in de kerstboom in de vorm van een ster, een kerstboom, een mannetje … Ze worden dikwijls versierd met glazuur en snoepjes.