Tagtik

Blauwe bessen wassen, van levensbelang!

28 February 2024 09:22 Blauwe bessen, de gezonde vruchten vol vitamine A, vezels en antioxidanten vinden we momenteel overal in de winkel. We eten ze dikwijls zo recht uit het bakje. Maar dit is echt geen goed idee! Het blijft belangrijk om fruit en groente steeds af te spoelen, zeker de niet-biologische.

Een simpele banaan: zoveel troeven voor jouw gezondheid

03 February 2024 12:10 Bananen, je vindt ze een gans jaar door in de winkel. In tegenstelling tot wat mensen vroeger wel eens dachten, is het eten van een banaan erg gezond. Ze zijn betaalbaar, geliefd om hun zoete smaak en tevens goed voor de gezondheid. Een banaan is een gezonde snack en tussendoortje.

Doe dit karweitje niet met huisdieren in huis

03 February 2024 11:54 In de winterperiode hebben we ons huisdier graag bij ons in huis. Meestal heeft het dan wel zijn favoriete plaatsje waar het kan vertoeven in de buurt van het baasje. Maar wist je dat we niet zomaar alle karweitjes kunnen doen waar ons huisdier bij is?

Driekoningentaart zorgt voor hevig protest

17 January 2024 10:48 Cédric Grolet is een beroemde Franse banketbakker. Hij krijgt tegenwoordig echter een stortregen van negatieve reacties over zich op social media omdat hij een 'lege' driekoningentaart aanbood.