Tagtik

Man doet gruwelijke ontdekking op bijna verkochte bouwgrond

Toen de eigenaars van een bouwgrond met potentiële kopers een kijkje gingen nemen naar het braakliggend stuk grond in het Waals-Brabantse Terhulpen, stootten ze op een wansmakelijke vondst.

De eigenaars vonden een afgehakt hoofd van een man op hun eigendom. Zwaar geschrokken verwittigden ze meteen de politie. De agenten kwamen dinsdagavond nog ter plaatse, maar vonden niets verdachts, buiten het afgehakte hoofd.

Woensdagochtend kwam het Disaster Victim Identification-team (DVI) van de federale politie met speurhonden het hele terrein uitkammen. Na wat zoeken, vonden ze de rest van het lichaam. De wetsdokter onderzocht de stoffelijke overschotten en concludeert dat het om een vijftiger gaat die ongeveer een half jaar geleden om het leven kwam. Een autopsie moet nu meer duidelijkheid brengen over de doodsoorzaak. Ook de identiteit van de man werd voorlopig nog niet achterhaald. Volgens de eerste onderzoekspiste werd het slachtoffer elders onthoofd en dumpte iemand dan het lichaam op de bouwgrond in Terhulpen.

(Skwadra by Tagtik/Source: Sudpresse/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren