Tagtik

Martínez heeft nog 2 WK-plaatsjes vrij

Op een sportavond in Kortrijk heeft bondscoach Roberto Martínez donderdagavond gepraat over zijn Rode Duivels en de komende Wereldbeker in Rusland. Het is geen verrassing dat zijn selectie zo goed als vastligt.

"We hebben twintig maanden gewerkt naar de kwalificatie toe. Dan beschik je intussen ook over veel informatie", aldus de woorden van de bondscoach die te lezen staan bij 7sur7 en Het Laatste Nieuws. "90% van de selectie voor de Wereldbeker in Rusland ken ik. Het hangt nu alleen nog af van eventuele blessures en van hoe de spelers het seizoen beëindigen bij hun club." Omgerekend betekent die 90% dat 21 van de 23 plaatsen in zijn selectie dus al ingenomen zijn.

Martínez kreeg ook een vraag over Radja Nainggolan, samen met Simon Mignolet de enige Rode Duivel die nog actief is in de Champions League. "Hij is een uitstekende voetballer. Ik zal de keuze maken in functie van het team, niet in functie van een speler of van mezelf", zo sprak de Spaanse bondscoach van de Duivels over Il Ninja.

(Fausto by Tagtik with Dupk/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren