Tagtik

Nog geen verdachte opgepakt na gefilmde aanval op tienerfuif

Een 16-jarige Belg wou vorige week vrijdag net over de Nederlandse grens een feestje gaan bouwen. Hij werd echter aangevallen en liep heel wat verwondingen op.

De 16-jarige knaap uit het Belgische Lanaken bezocht vrijdagavond discotheek 'Mondial' in het Nederlandse Beek. Daar kreeg hij echter plots enkele rake klappen en schoppen. Zelfs toen de 16-jarige Belg al op de grond lag, bleven zijn aanvallers schoppen. De agressieve jongeren zouden uitgeweest zijn op de bril van het slachtoffer. De aanval is te zien op een filmpje, dat door de vader van een vriend van het slachtoffer online werd geplaatst. Hij looft een beloning van 2.000 euro uit voor wie de daders kan identificeren. De man deed eveneens aangifte bij de politie.

De man meldde in een nieuwe Facebookpost dat hij telefonisch bedreigd werd door de daders, maar dat hij zich niet laat intimideren.

Inmiddels kreeg de vader van het vriendje al heel wat concrete tips binnen. Hij gaf ze door aan de politie. Er werd echter, ondanks de videobeelden en de forse beloning, nog steeds geen verdachte opgepakt.

(Skwadra by Tagtik/Source: De Limburger/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren