Tagtik

Tim wil als verleider naar Temptation Island

Aalstenaar Tim Wauters mag gerust de meest opvallende deelenemer uit de geschiedenis van VIER-programa Temptation Island genoemd worden. Nadat hij in de eerste afleveringen van de verleidingsshow nog zijn liefde voor zijn partner Deborah van de daken schreeuwde en zijn trouwplannen voor heel Vlaanderen en Nederland uit de doeken deed, vielen die plannen algauw in het tropische water. Tim viel afgelopen seizoen immers als een blok voor de Nederlandse verleidster Cherish, die een spelletje met hem speelde. Na de show bleken haar gevoelens niet oprecht voor de verliefde Aalstenaar.

Na enkele korte relaties is Tim nu klaar voor een nieuw avontuur. En waar denkt hij die spanning opnieuw te vinden? Juist ja, op Temptation Island!

Timtation heeft zich bijgevolg ingeschreven voor het nieuwe seizoen van Temptation Island, maar ditmaal wel als verleider. "Ik zou direct weer meedoen", zo vertelt hij aan RTL Boulevard. "Dit keer dan wel als verleider, nooit meer als koppel. Ik heb mezelf dan ook ingeschreven om mee te doen als verleider. Ik ben zelfs op gesprek geweest bij de makers, maar helaas, ze hadden al genoeg kandidaten", doet de Aalstenaar zijn verhaal.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Twitter)

Ook dit kan u interesseren