Tagtik

Arnold Schwarzenegger oogst kritiek nadat hij put in wegdek dicht (VIDEO)

13 April 2023 10:21 Gewezen Hollywoodacteur en gouverneur Arnold Schwarzenegger steekt de handen uit de mouwen en dicht samen met enkele anderen een put in het wegdek met cement vlakbij zijn woning in Los Angeles. Dat is te zien in een video die de 'Austrian Oak' op Twitter plaatste. Deze daad van burgerzin krijgt echter nog een staartje want het bleek om een actieve werf te gaan waar Schwarzenegger plots een put toegooide.

Dit moet je weten over de zalig zoete aardappel

12 April 2023 14:53 Wie kent deze knol nog niet: de zoete aardappel? Hij is al een tijdje niet meer een exotische groente. Meer en meer telers leggen zich toe op het kweken van deze supergezonde en voedzame groente. De zoete aardappel, ook bataat genoemd, kan je gebruiken in heel wat uiteenlopende lekkere recepten; van soep tot lasagne, spreads, curry’s, frietjes … tot bereidingen van cake, muffins …

Asperges, zo at je ze nog niet!

12 April 2023 14:51 Asperges, het eerste witte goud is reeds gespot in de winkels! Deze groente met zijn zacht milde en licht zoete smaak, zijn voor velen een delicatesse! Wie een wat ‘sterkere smaak’ wenst, kiest voor de groene asperges. Je kan deze als onderdeel van een voorgerecht serveren: in een salade, quiche of ovenschotel. Ook als hoofdschotel worden deze asperges graag gesmaakt. Maar, je kan ze even goed klaarmaken op de barbecue. Ze passen dus ook perfect in de vegetarische keuken! Ga eens voor gegrilde asperges met dit receptje!