Tagtik

Ga jij ook bij de minste pijn meteen van het ergste uit?

18 April 2023 10:36 We kennen er allemaal waarschijnlijk wel eentje: een persoon die bij de minste pijn van het ergste uitgaat. Dat heeft een naam: hypochondrie. Dokter Devroey komt in ‘De Madammen’ uitleggen wat de ziekte inhoudt én wat je er kan aan doen.

Slaap jij in bed met de rug naar je partner?

18 April 2023 10:34 Jullie slaappositie vertelt veel over jullie relatie; of je nu lepeltje-lepeltje ligt, met de ruggen naar elkaar of met de benen verstrengd in elkaar, het kan inzicht geven in jullie relatie.

Tijger doodt 2 mannen: avondklok ingevoerd

18 April 2023 09:56 In maar liefst 25 dorpen in de noordelijke deelstaat Uttarakhand in India mogen de inwoners tussen 19 uur ’s avonds en 6 uur ’s ochtends hun huis niet meer verlaten. De boosdoener: de tijger!

Olivier Vandecasteele overgeplaatst naar beruchte gevangenis in Teheran

18 April 2023 09:24 De Belgische ngo-medewerker Olivier Vandecasteele is tien dagen geleden overgebracht naar de beruchte Evin-gevangenis in Teheran. Dat laat zijn familie weten in een persbericht. Olivier Vandecasteele heeft toen enkele minuten met zijn familie kunnen praten. De Belg zei hen dat hij niet meer kan slapen en nauwelijks rechtop kan staan vanwege ondraaglijke spier- en zenuwpijn.