Tagtik

Een huwelijksaanzoek in het Olympisch Dorp

26 July 2024 13:30 Pilar Campoy, een Argentijnse hockeyster, had de aangename verrassing ten huwelijk te worden gevraagd door haar partner, de Argentijnse handbalspeler Pablo Simonet, in het hart van het Olympisch Dorp.

Grote aanval op Frans TGV-netwerk: dit weten we al

26 July 2024 11:30 De dienstverlening van Franse hogesnelheidstreinen (TGV) zal het komende weekend “erg verstoord” zijn, na “een grootschalige aanval” om het hogesnelheidsnet lam te leggen. En de timing kon niet slechter aangezien de Olympische Spelen dit weekend van start gaan in Parijs.

Zo hou je die witte lingerie hagelwit

26 July 2024 10:41 Heb je ook al vastgesteld dat jouw witte lingerie na een tijdje een gelig kleurtje krijgt? Die gelige kleur komt er door zonlicht, zout, water, chloorwater … maar ook door bepaalde wasmiddelen. Toch wel jammer, want ook onder je kledij wil je er als vrouw ‘vlekkeloos’ uitzien.

Overleeft een spin in jouw stofzuiger?

26 July 2024 10:37 Het is de tijd van het jaar: spinnen verschijnen op heel wat plaatsen in ons huis. Wanneer we in alle hoekjes van onze woonkamer aan het stofzuigen zijn, komen we ze ongetwijfeld tegen. Wat doe jij dan: zorg je ervoor dat het diertje in jouw stofzuiger terecht komt, of haal je snel jouw pantoffel om de spin eerst dood te meppen of vang je het diertje en laat je het buiten opnieuw vrij? Maar overleeft de spin eigenlijk de stofzuiger?

VS droomt van kernwapen om de wereld te terroriseren

26 July 2024 10:24 De Verenigde Staten zijn van plan om hun reeks silo's voor intercontinentale ballistische raketten, die al veel kritiek hebben gekregen omdat ze gevaarlijk zouden zijn, te renoveren. Uit een hoorzitting voor het Congres op 24 juli blijkt, dat het Pentagon binnenkort zou kunnen beginnen met de installatie van wapens die de wereld kunnen vernietigen.