Tagtik

'Nederlandse prinses Amalia mag huis niet uit door dreigementen'

14 October 2022 09:32 Politie en Openbaar Ministerie in Nederland krijgen sinds begin september steeds meer signalen dat de Mocro-maffia het op prinses Amalia en/of minister-president Mark Rutte heeft gemunt. De Nederlandse autoriteiten houden rekening met een aanslag of een poging tot ontvoering en hebben daarom sinds begin vorige maand de beveiligingsmaatregelen drastisch opgeschroefd. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima vertelden daar wat over tijdens hun staatsbezoek aan Zweden.

NAVO houdt ‘geheime’ oefening met kernwapens in België

14 October 2022 08:56 Volgende week vindt Steadfast Noon 2022 plaats in België. Dat is een oefening van de NAVO met kernwapens. Het is opvallend dat de NAVO in de kantlijn van de Russische invasie in Oekraïne en de imminente nuclearie dreiging van het Kremlin, nu zelf de aandacht vestigt op deze oefening, terwijl dit in het verleden steevast eerder in het grootste geheim gebeurde.

Nieuwe onthullingen omtrent verdwenen Théo Hayez: "Het donkerste geheim van Byron Bay"

13 October 2022 11:58 Op de avond van 31 mei 2019 werd de Belgische Theo Hayez het laatst gezien in Byron Bay, een bekende plek voor surfers in Australië. De dag erna werd nog een signaal van zijn gsm in de buurt opgepikt, maar zijn lichaam werd nooit teruggevonden. Sindsdien blijft het gissen naar wat er met de Belg gebeurd is. Australische autoriteiten vermoeden dat hij in zee is gevallen en overleden. Maar er zijn nog veel onbeantwoorde vragen.