Tagtik

Zelenski reikt Russen die zich overgeven de hand

26 September 2022 09:49 “De Russische autoriteiten zijn er zich erg bewust van dat ze hun bevolking de dood insturen. De commandanten geven niet om het leven van de Russen, ze hebben hen gewoon nodig om de lege plaatsen van de doden op te vullen.” De Oekraïense president Volodymyr Zelenski windt er geen doekjes om. 

Zelenski roept Russen op om te protesteren

23 September 2022 22:41 De Russische president kondigde aan dat hij opnieuw heel wat mensen zal mobiliseren om zijn oorlog tegen Oekraïne verder te zetten. Dat stuit op heel veel protest bij zijn landgenoten.

De vreemde grap bij zoon woordvoerder Poetin (VIDEO)

23 September 2022 08:26 Nikolay Peskov, de 22-jarige zoon van Dmitri Peskov, Poetins woordvoerder en vertrouweling, is in een filmpje te zien waarin hij een telefoontje krijgt omtrent zijn mobilisatie voor het Russische leger. Het gaat echter om een grap.

Ook Belgische speurders niet zeker dat gevonden lichaam van Natacha is

23 September 2022 08:10 Vissers hebben misschien het levenloze lichaam van de 28-jarige Natacha de Crombrugghe gevonden. Buitenlandse Zaken is op de hoogte van het nieuws, maar kan nog niet bevestigen of het al dan niet over de vermiste Belgische gaat. Zowel de ouders als Belgische speurders hebben grote twijfels bij de vondst.

Russen Googlen massaal "hoe breek ik mijn eigen arm?"

23 September 2022 00:37 De Russische president kondigde aan dat hij opnieuw heel wat mensen zal mobiliseren om zijn oorlog tegen Oekraïne verder te zetten. Heel wat landgenoten zien dat echter helemaal niet zitten. Dat bewijzen de Google-zoekopdrachten in Rusland.